BAKKERIJ VERKOPEN?

Wanneer u het besluit heeft genomen om uw bakkerij te verkopen, dan heeft u diverse mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Zo kunt u bijvoorbeeld op zoek gaan naar een opvolger, dit kan in familiaire kring zijn, maar uiteraard komen ook externe personen in aanmerking. U kunt er ook voor kiezen om uw bakkerij te verkopen via diverse bedrijfsverkoopmarktplaatsen, echter is dit vaak een tijdrovend en een kostbare optie. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een snelle verkoop en een goede prijs voor uw bakkerij, is het inschakelen van HD Bakkerijmachines een zeer goede optie. Wij zijn geïnteresseerd in het kopen van uw bakkerij, hierbij kopen wij alles in één keer op, zodat u niet blijft zitten met onverkoopbare producten of inboedel.

Bij HD Bakkerijmachines kunt u terecht voor:

Uw bakkerij verkopen kan ook snel, eenvoudig en voor een eerlijke prijs. HD Bakkerijmachines koopt namelijk al 20 jaar lang complete bakkerijen op, waarbij wij altijd uit gaan van een win-win situatie voor verkoper en koper. Wij staan bekend om eerlijk zaken doen, in combinatie met snelheid en betrouwbaarheid. Met 20 jaar ervaring hebben wij inmiddels honderden bakkerijen, banketbakkerijen en patisserieën gekocht. Uw bakkerij verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder en komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 
 
Uw bakkerij verkopen is een eenvoudig proces, waarbij wij u zo veel mogelijk ontzorgen. U kunt via onze website een waardebepaling invullen, hier geeft u beknopt (of uitgebreid) aan om welke apparaten, inventaris, bakkerijmachines, etc. het gaat. Wij bekijken uw aanbod en binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. Tijdens een afspraak bij u op de zaak, bekijken wij de goederen en horen wij graag uw verhaal aan.

Wanneer wij het gehele aanbod hebben geïnventariseerd, doen wij een eerlijk bod, bij akkoord van u kant, kunnen wij snel zaken doen. HD Bakkerijmachines verzorgt de demontage, transport en opslag van de goederen en levert uw bakkerij indien gewenst bezemschoon op.

Bakkerij of Banketbakkerij verkopen

Ook voor de verkoop van uw banketbakkerij bent u bij HD Bakkerijmachines aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak om uw aanbod te bezichtigen en doen bij interesse een bod op uw complete banketbakkerij. Wij nemen alle machines, inventaris en overige activa in één keer over, zodat u niet blijft zitten met bepaalde activa.

HD Bakkerijmachines staat bekend om haar snelle werkwijze en vakkundig personeel dat zelfs de demontage van de machines kan verzorgen. Kortom, wilt u uw banketbakkerij verkopen? Vul dan online een waardebepaling in of contact ons telefonisch.

Heeft u vragen over de verkoop van uw bakkerij aan HD Bakkerijmachines? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. Contact ons via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53, uiteraard zijn we ook via ons contactformulier te bereiken.


Hoe verkoop ik mijn bakkerij?

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Uw bakkerij verkopen aan HD bakkerijmachines

Een groot voordeel van het inschakelen van HD Bakkerijmachines, is het feit dat uw bakkerij in één keer verkocht is. U blijft dus niet zitten met bepaalde bakkerijmachines, die niet meer interessant zijn. Als wij een bod op uw bakkerij doen, dan nemen wij alles in één keer over, ook de goederen die wellicht minder van waarde zijn.

Daarnaast profiteert u van:

  • Wij betalen altijd voor de overdracht, u hoeft dus niet op uw geld te wachten;
  • Concurrent ondernemers gaan niet aan de haal met uw machines;
  • U werkt samen met de meest ervaren bakkerij opkoper van Nederland;
  • Wij leveren indien gewenst uw bakkerij bezemschoon op.

Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen waar u van geniet wanneer u samenwerkt met HD Bakkerijmachines. Deze voordelen bespreken we graag met u tijdens een persoonlijk onderhoud.

Patisserie verkopen

Bent u op zoek naar een partij om uw patisserie te verkopen? Dan bent u bij HD Bakkerijmachines aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van patisserieën en bakkerijen is HD Bakkerijmachines inmiddels uitgegroeid tot de grootste patisserie opkoper van Nederland. Onze werkwijze is simpel en eerlijk en dat is wat ons bijzonder maakt.

Lees meer over HD Bakkerijmachines en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen graag langs voor een persoonlijk onderhoud, zodat wij uw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.