Puntjesmachine verkopen

Als bakker of eigenaar van een bakkerij bent u veelal in het bezit van een puntjesmachine. Een puntjesmachine is bedoeld om ronde deegstukken uit te walsen tot puntjes. Door intensief gebruik kan het voorkomen dat uw puntjesmachines verouderd is en dat u nieuwe moet aanschaffen. Door de aanschaf van een nieuwe puntjesmachine, is uw oude overbodig en staat deze wellicht in de weg.

Om toch nog kapitaal uit uw puntmachine te verkrijgen, is het een optie om uw puntmachine te verkopen aan een opkoper. HDBakkerijmachines.nl is met meer dan 20 jaar ervaring de ideale partner voor een snelle verkoop van uw bakkerijmachines.

Wanneer u in het bezit bent van een overbodige puntjesmachine, kunt u eenvoudig deze aanbieden aan HDBakkerijmachines.nl. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en bij interesse maken wij graag een afspraak om uw aanbod te bezichtigen. Bij ons staat een eerlijke relatie op nummer één, wij proberen u dan ook altijd geheel te ontzorgen tijdens het opkoopproces.

Vul via onderstaande button geheel kosteloos en vrijblijvend het waardebepalingsformulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.
 
 

Werkwijze verkopen puntjesmachines

Met 20 jaar ervaring weten wij als geen ander u te ontzorgen tijdens het verkoopproces van uw puntjesmachine. Tijdens de bezichtiging van uw aanbod horen wij graag uw verhaal aan, we bekijken uw aanbod en waarderen dit op waarde. Mede door onze ervaring kunnen wij een eerlijk bod doen en u tevreden stellen. Indien mogelijk kunnen wij alle machines demonteren en gereedmaken voor transport.

Naast puntjesmachines, zijn wij ook opkoper van:

  • Complete productielijnen
  • Complete broodlijnen
  • Langsteekmachines/ opmaakmachines
  • Afmeetmachines
  • Ovens/ koelkasten
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Werkwijze puntjesmachine verkopen

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Opkoper bakkerij

Heeft u niet één bakkerijmachine om te verkopen, maar wilt u uw volledige bakkerij verkopen? Dan bent u bij HDBakkerijmachines.nl aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij uw volledige bakkerij opkopen en indien gewenst bezemschoon opleveren.

Heeft u niet één bakkerijmachine om te verkopen, maar wilt u uw volledige bakkerij verkopen? Dan bent u bij HDBakkerijmachines.nl aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij uw volledige bakkerij opkopen en indien gewenst bezemschoon opleveren.

HDBakkerijmachines.nl heeft binnen de branche een zeer goede naam opgebouwd als betrouwbare partner. Inmiddels worden wij ook erkend als:

Vragen of opmerkingen? Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.