Bakkerij koeling verkopen

Beschikt u over diverse bakkerij koelingen en zijn deze overbodig? Dan kunt u er voor kiezen om deze te verkopen aan HDBakkerijmachines.nl, wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en hebben in de loop van de tijd honderden bakkerij koelingen opgekocht.

Een bakkerij koeling verkopen doet u eenvoudig bij HDBakkerijmachines.nl, verkoop bijvoorbeeld uw koelwerkbank of vrieswerkbank online via ons gratis waardebepaling. Het gebruik van koelinstallaties en diepvriezers neemt alleen maar toe. Om een optimale productie te realiseren is het gebruik ervan onmisbaar, dit betekent dat de koelingen maximaal moeten draaien en hierdoor wellicht snel hun capaciteit verliezen. Om een kapitaal te genereren voor de aanschaf van nieuwe koelingen, kunt u er voor kiezen om uw oude bakkerij koeling te verkopen.

Uw bakkerij verkopen? Ook dan bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Wij kopen graag uw gehele bakkerij inventaris op, wij kopen dan alles in één keer, zodat u niet blijft zitten met bepaalde activa. Bij HDBakkerijmachines.nl geniet u van vele voordelen, zo betalen wij altijd vooraf, voordat de goederen worden opgehaald. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen in demontage en transport van de goederen en kunnen wij indien gewenst uw pand bezemschoon opleveren. Vul via onderstaande button volledig vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 
 

Uw bakkerijmachines verkopen, maar heeft u nog enkele onbeantwoorde vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Hoe verkoop ik mijn bakkerij koeling?

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Verkopen bakkerij

Niet alleen voor de verkoop van uw bakkerij koeling, maar ook voor de volledige verkoop van uw bakkerij bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij uw bakkerij volledig op waarde schatten en u een eerlijke prijs geven. HDBakkerijmachines.nl is dé opkoper van uw bakkerij.

Naast de verkoop van uw bakkerij kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw patisserie en de verkoop van uw banketbakkerij. Meer informatie? Bekijk dan onderstaande pagina’s.

Vragen? Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.