Afmeetmachines verkopen

Vrijwel iedere bakkerij heeft er meer dan één van staan, de afmeetmachine. Met behulp van een afmeetmachine kunt u uw deegbollen precies op volume krijgen en heeft uw gehele productie dezelfde hoeveelheid deeg. Daarnaast zorgt een afmeetmachine voor tijdbesparing, waardoor u grotere hoeveelheden kunt produceren.

Door veelvuldig gebruik kan het gebeuren dat een afmeetmachine verouderd raakt of niet meer voldoet aan uw eisen. Tevens kan het ook voorkomen dat u door een wijziging in het productieproces geen afmeetmachine meer hoeft te gebruiken. In beide gevallen bent u dan in het bezit van een overbodige afmeetmachine.

Om kapitaal te generen uit uw overbodige bakkerijmachines, kunt u in dit geval kiezen om uw afmeetmachine te verkopen. Een afmeetmachine verkopen gaat eenvoudig en snel bij HDBakkerijmacines.nl, vul via onderstaande button gratis en geheel vrijblijvend een waardebepalingsformulier in. Binnen twee werkendagen nemen wij contact met u op.
 
 

Bakkerijmachines verkopen

Bent u tevens in het bezit van meerdere overbodige bakkerijmachines, dan alleen een afmeetmachine? Uiteraard bent u dan bij HDBakkerijmachines.nl aan het juiste adres. Wij kopen al meer dan 20 jaar grote hoeveelheden bakkerijmachines op. Uw bakkerijmachines verkopen is een eenvoudige klus bij ons. Wij hebben met name interesse in:

 • Complete productielijnen
 • Complete broodlijnen
 • Kneedmachines
 • Langsteekmachines
 • Opmaakmachines
 • Puntjesmachines
 • Ovens/koelkasten
Twijfelt u of wij interesse hebben in uw aanbod. Neem dan altijd even contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.


Werkwijze afmeetmachines verkopen

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Bakkerij verkopen

Naast enkele bakkerijmachines, zijn wij uiteraard ook erg geïnteresseerd in het kopen van uw bakkerij. Wij maken voor een bezichtiging van uw bakkerij graag een afspraak, we horen dan uw verhaal aan, aanschouwen uw aanbod en doen bij interesse een eerlijk bod.

Mede door onze ervaring kunnen wij uw aanbod goed op waarde waarderen, zodat u een eerlijke prijs ontvangt. Meer informatie over het verkopen van uw bakkerij? Bekijk onderstaande link.

 
 

Patisserie verkopen

Uw patisserie verkopen is ook een mogelijkheid bij HDBakkerijmachine.nl. We maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer u zaken doet met opkoper HDBakkerijmachines.nl, dan geniet u van onder andere:

 • Wij betalen altijd voor de overdracht, u hoeft dus niet op uw geld te wachten;
 • Concurrent ondernemers gaan niet aan de haal met uw machines;
 • U werkt samen met de meest ervaren bakkerij opkoper van Nederland;
 • Wij leveren indien gewenst uw bakkerij bezemschoon op.

Meer informatie over het verkopen van uw patisserie? Bekijk onderstaande link.

 
 

Banketbakkerij verkopen

Uw banketbakkerij verkopen is een eenvoudige klus bij HDBakkerijmachines.nl. Onze werkwijze is zo ingericht dat wij u totaal kunnen ontzorgen tijdens het opkoopproces. In onze werkwijze staat een eerlijke deal voor beide partijen centraal en gaan wij uit van een duurzame samenwerking.

Lees hier meer informatie over uw banketbakkerij verkopen, uiteraard kunt u bij vragen ook telefonisch contact opnemen via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53 of het contactformulier.