BANKETBAKKERIJ VERKOPEN

U gaat uw banketbakkerij verkopen? Dan bent u bij HDBakkerijmachines.nl aan het juiste adres. Inmiddels zijn wij meer dan 20 jaar actief in het kopen van banketbakkerijen, wij kopen deze met name op wanneer de huidige eigenaar geen bedrijfsopvolging heeft.

Als opkoper van banketbakkerijen kopen wij in één keer uw gehele inventaris, voorraden en machines op, zodat u in zijn geheel alles verkoopt en niet blijft zitten met overtollige goederen.

Wanneer u uw banketbakkerij wilt verkopen vindt u in HDBakkerijmachines.nl de juiste partner, bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Wanneer u vragen heeft over het verkopen van uw banketbakkerij aan HDBakkerijmachines.nl, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag langs om uw verhaal aan te horen en uw aanbod te bezichtigen, neem contact op via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53. Mailen kan ook naar info@hdbakkerijmachines.nl.

Waarom kiezen voor HDBakkerijmachines.nl?

Wij begrijpen het dat de verkoop van uw banketbakkerij niet over één nacht ijs gaat, daarom kiezen wij juist voor een andere werkwijze dan anderen. HDBakkerijmachines.nl staat bekend om haar relatiegerichte manier van werken, zo maken wij graag de tijd vrij om al uw aanbod te bekijken en uw verhaal aan te horen. Samen met u maken we een plan voor het opkopen van uw banketbakkerij. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, kunnen wij u volledig ontzorgen. Ons team van ervaren medewerkers staat garant voor een snelle werkwijze en eventueel voor het verzorgen van de demontage van uw inventaris en machines.

U kunt uw aanbod eenvoudig en snel bij ons aanbieden door online een gratis waardebepaling in te vullen. Wij bekijken uw aanbod en binnen twee dagen ontvangt u van ons een bericht, bij interesse maken we graag een afspraak om uw aanbod te bekijken. Vul via onderstaande button een waardebepaling in

 
 

Hoe verkoop ik mijn banketbakkerij?

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Bakkerij verkopen

Bent u niet in het bezit van een banketbakkerij, maar een bakkerij? Ook dan zijn wij zeer geïnteresseerd in het opkopen van uw aanbod. Uw bakkerij verkopen gaat eenvoudig en snel bij HDBakkerijmachines.nl, wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling, transport en evaluatie.

Een groot voordeel van het inschakelen van HDBakkerijmachines.nl, is het feit dat uw bakkerij in één keer verkocht is. U blijft dus niet zitten met bepaalde bakkerijmachines, die niet meer interessant zijn. Als wij een bod op uw bakkerij doen, dan nemen wij alles in één keer over, ook de goederen die wellicht minder van waarde zijn.

Meer informatie over het verkopen van uw bakkerij? Bekijk dan onderstaande button voor meer informatie

 
 

Patisserie verkopen

Ook voor de verkoop van uw patisserie kunt u bij ons terecht. Inmiddels hebben wij meer dan 20 jaar ervaring en kunnen wij uw aanbod op een eerlijke en ervaren manier op waarde schatten. Wij komen graag uw aanbod bezichtigen op locatie. Meer informatie over het verkopen van uw patisserie? Bekijk onderstaande button. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact opnemen met ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.