PATISSERIE VERKOPEN

Bent u in het bezit van een patisserie en bent u van plan deze te verkopen? Heeft u dan weleens gedacht aan het inschakelen van HD Bakkerijmachines? Uw patisserie verkopen gaat met behulp van HD Bakkerijmachines snel en zeer eenvoudig, als opkoper hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring en kopen met name complete patisserieën, complete bakkerijen, complete banketbakkerijen en productielijnen.

Bij ons bent u aan het juist adres voor:

Het grote voordeel voor u, is dat HD Bakkerijmachines alles in één keer van uw koopt en u dus niet blijft zitten met machines die u niet kunt verkopen. Met 20 jaar ervaring hebben wij inmiddels een bekende naam in de branche en zijn wij dan ook een betrouwbare en fijne partner om mee samen te werken.

Waarom HD Bakkerijmachines inschakelen?

De verkoop van uw patisserie is niet een eenvoudig besluit. Soms is het noodgedwongen, maar soms is dit ook een weloverwogen keuze. Wanneer u kiest om uw patisserie te verkopen, doet u er goed aan om HD Bakkerijmachines in te schakelen. U kunt eenvoudig en snel uw aanbod via ons waardebepalingsformulier aanbieden. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en bij interesse maken we graag een afspraak om uw aanbod te bekijken.

Tijdens de bezichtiging bekijken wij uw aanbod, horen wij uw verhaal aan en doen wij u een eerlijk bod. Bij akkoord van ons bod, kunnen wij snel schakelen. Ons specialistisch team zorgt voor een professionele demontage van alle machines en activa en verzorgt het transport en opslag. Wij zullen u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

 
 

Hoe verkoop ik mijn patisserie?

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Bakkerij verkopen

Niet in het bezit van een patisserie, maar een bakkerij? Uiteraard bent u dan bij HD Bakkerijmachines aan het juiste adres. Wij kopen grote tot kleine bakkerijen en weten als geen ander uw bezit op waarde te schatten. Zo creëren we een eerlijke samenwerking waarbij u en wij profiteren van een optimale samenwerking. Meer informatie over het verkopen van uw bakkerij? Bekijk dan onderstaande button voor meer informatie.

 
 

Banketbakkerij verkopen

Voor het verkopen van uw banketbakkerij bent u bij HD Bakkerijmachines ook aan het juiste adres. Wij kopen uw complete banketbakkerij volledig op en doen dit binnen een zeer korte periode indien gewenst. Uw banketbakkerij verkopen, maar liever eerst meer informatie. Klik op onderstaande button. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact opnemen met ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.