Broodlijn verkopen

Een broodlijn is een veel gebruikte machine binnen bakkerijen, ze zijn vrijwel onmisbaar en leggen het fundament van de kwaliteit van uw producten. Helaas kan het door de intensiteit van het gebruik voorkomen dat uw broodlijn aan vervanging toe is.

Om uw investering in een nieuwe broodlijn te bekostigen, kunt u er voor kiezen om uw oude/bestaande broodlijn te verkopen aan een bakkerij opkoper. HDBakkerijmachines is met meer dan 20 jaar ervaring dé specialist in het opkopen van bakkerijmachines. Uw bakkerijmachines verkopen gaat eenvoudig en snel bij HDBakkerijmachines, mede door onze snelle werkwijze, kunnen wij u binnen enkele dagen al helpen.

Bied via onderstaande button uw broodlijn aan, het aanbieden is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos. Heeft u alvorens het aanbieden van uw broodlijn vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.
 
 

Bakkerij verkopen

Geen enkele stuks maar uw volledige bakkerij verkopen? Dan bent u bij HDBakkerijmachines aan het juiste adres. Wij kopen het liefst complete bakkerijen, voorzien van alle inventaris en machines. Ook uw patisserie verkopen of banketbakkerij verkopen is mogelijk bij HDBakkerijmachines.

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij uw bakkerij op waarde schatten en hier een eerlijke prijs voor bieden. Indien gewenst verzorgen wij demontage, transport en het bezemschoon opleveren van uw pand.

Werkwijze broodlijnen verkopen

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Patisserie verkopen

Geen bakkerij maar uw patisserie verkopen? Dan komen we graag met u in contact. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van patisserieën en bakkerijen is HDBakkerijmachines inmiddels uitgegroeid tot de grootste patisserie opkoper van Nederland. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect gaan samen met onze werkwijze.

Een keer kennismaken? Wij komen graag langs voor een persoonlijk onderhoud, zodat wij uw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Banketbakkerij verkopen

Ook voor uw banketbakkerij verkopen moet u bij HDBakkerijmachines zijn. Lees meer over het verkopen van uw banketbakkerij via onderstaande link. Voor vragen kunt u ons uiteraard ook altijd contacten via het contactformulier of per telefoon.