Opbolmachine verkopen

In vrijwel iedere bakkerij wordt hij intensief gebruikt, de opbolmachine. Een opbolmachine is een perfect hulpmiddel voor het creëren van perfecte deegrollen. Een opbolmachine zorgt er voor dat de bollen deeg snel en gecontroleerd rijzen, waardoor het productieproces sneller voltooid is. Door het intensieve gebruik van een opbolmachine, kan het voorkomen dat deze verouderd is of dat u een nieuwe/snellere wilt aanschaffen. Wanneer u in het bezit bent van een overbodige opbolmachine kunt u er voor kiezen deze te verkopen aan een opkoper. Bij HD Bakkerijmachines kunt u eenvoudig uw bakkerijmachines verkopen en krijgt u altijd een eerlijke prijs geboden.

Vul gratis en geheel vrijblijvend een waardebepalingsformulier bij ons in. Wij bekijken uw aanbod en maken dan graag een afspraak met u. Zo kunnen wij het aanbod bezichtigen en u een eerlijke prijs bieden.
 
 

Werkwijze verkopen opbolmachine

Bij HD Bakkerijmachines hechten wij veel waarde aan een eerlijke samenwerking. Wanneer u uw opbolmachines of overige bakkerijmachines wilt verkopen doorlopen wij onderstaande stappen. Na het invullen van een gratis waardbepaling bekijken wij uw aanbod en reageren binnen twee werkdagen. Wanneer onze interesse is gewekt plannen we een afspraak en doen bij interesse een bod. Indien gewenst kunnen wij de bakkerijmachines demonteren en transporteren naar onze opslaglocatie(s).

Wij kopen met name:

  • Complete productielijnen
  • Complete broodlijnen
  • Langsteekmachines/ opmaakmachines
  • Afmeetmachines
  • Puntjesmachine
  • Ovens/ koelkasten

Twijfelt u of wij interesse hebben in uw aanbod? Wij adviseren u altijd uw goederen aan te bieden, binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak. Vul gratis een waardebepaling in.


Werkwijze opbolmachine verkopen

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Opkoper Bakkerijmachines

U wilt uw bakkerij verkopen of uw bakkerijmachines verkopen? Dan bent u bij HD Bakkerijmachines aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als opkoper van bakkerijen, complete productielijnen en grote aantallen bakkerijmachines. Met onze specialisatie in het opkopen van bakkerijen en bakkerijmachines zijn wij dé partner voor een snelle verkoop. Wij combineren eerlijk zaken doen met een snelle werkwijze in bezichtiging, onderhandeling transport en evaluatie.

Wij hebben met name interesse in:

  • Complete bakkerijen/patisserieën;
  • Complete productlijnen;
  • U werkt samen met de meest ervaren bakkerij opkoper van Nederland;
  • Grote hoeveelheden productiemachines.

Vragen of opmerkingen? Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.