Bakkerij oven verkopen

Als eigenaar of medewerker van een bakkerij, banketbakkerij of patisserie bent u vrijwel altijd wel in het bezit van meerdere ovens. Met behulp van de oven zorgt u ervoor dat uw product het laatste stadium van de productie ondergaat, om zo klaar te zijn voor de verkoop. Een oven wordt doorgaans veel gebruikt binnen een bakkerij en is daarom ook één van de belangrijkste bakkerijmachines binnen de onderneming.

Door het veelvuldig gebruik van de bakkerij oven, kan het gebeuren, dat een oven niet meer haar maximale capaciteit kan uitvoeren, dit betekent vaak dat de oven haar technische levensduur voorbij is. De aanschaf van een nieuwe oven voor in de bakkerij is veelal een hoge investering, een manier om uw investering enigszins te behappen is het verkopen van uw bakkerij oven.

Bakkerijmachines verkopen is een eenvoudige klus bij HDBakkerijmachines.nl, wij werken met een eenvoudige en heldere werkwijze, dit om u een eerlijke prijs te bieden voor uw oude bakkerij oven. Vul eenvoudig en volledig kosteloos een online waardebepaling in. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op en maken bij interesse graag een afspraak met u. Tijdens bezichtiging bekijken wij uw overbodige ovens en doen bij interesse een eerlijk bod. Indien u akkoord gaat zullen wij de eventuele demontage en transport voor onze rekening nemen.

Vul via onderstaande button een waardebepaling in!

 
 

Hoe verkoop ik mijn bakkerij oven?

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Over HDBakkerijmachines.nl

HDBakkerijmachines.nl staat al 20 jaren aan de top als betrouwbare opkoper van uiteenlopende bakkerijmachines. Bij HDBakkerijmachines.nl bent u verzekerd van een eerlijk bod op uw activa en worden uw goederen indien gewenst gedemonteerd op klaargemaakt voor transport.

Bij ons bent u onder andere aan het juiste adres voor:

Vragen of opmerkingen? Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

Over HDBakkerijmachines.nl

Uw bakkerij verkopen doet u bij HDBakkerijmachines.nl, met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de ideale partij voor de verkoop van uw bakkerij, banketbakkerij of patisserie. Wij kopen het liefst alles in één keer op, zodat u niet blijft zitten met enkele onverkoopbare bakkerijmachines.

Bij HDBakkerijmachines.nl kunt u naast de verkoop van complete bakkerijen, ook terecht voor de verkoop van bakkerijmachines, zoals:

  • Complete productielijnen
  • Afmeetmachines
  • Kneedmachines
  • Langsteekmachines
  • Opmaakmachines
  • Opbolmachines
  • Puntjesmachine
  • Ovens/ koelkasten

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via ons contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.