Bakkerijmachines verkopen

Uw bakkerijmachines verkopen gaat eenvoudig en snel bij HD Bakkerijmachines, vul gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling in, wij bekijken uw aanbod en maken bij interesse een afspraak. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw aanbod zeer goed op waarde schatten, waardoor wij altijd een eerlijk bod kunnen doen. HD Bakkerijmachines koopt met name grote hoeveelheden bakkerijmachines, waarbij wij alles in één keer opkopen en zelfs demontage en transport kunnen verzorgen.

Voor het verkopen van uw bakkerijmachines bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben met name interesse in afmeetmachines, opbolmachines, ovens, kneedmachines of bijvoorbeeld koelkasten maar uiteraard bent u voor overige machines ook bij ons aan het juiste adres.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

Het grote voordeel van het inschakelen van HD Bakkerijmachines is het feit dat u direct van uw machines af bent, wij kopen namelijk uw gehele aanbod op waardoor u weer extra inkomsten genereert om bijvoorbeeld nieuwe machines aan te schaffen. Tijdens de verkoop kunnen we bepaalde afspraken maken, bijvoorbeeld het uitsluiten van doorverkoop in Nederland. Dit betekent dat uw concurrenten geen aanspraak kunnen maken op de goederen.

Vul gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling in via onderstaande button. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op en maken bij interesse een afspraak. Indien noodzakelijk kunnen wij zeer snel schakelen en binnen enkele dagen uw machines opkopen, onze werkwijze zorgt er voor dat u altijd voor de feitelijke overdracht uw geld ontvangt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u namelijk graag verder. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.

 
 

Hoe verkoop ik mijn bakkerij?

file-w
Waardebepaling
U vult online een waardebepaling in
binnen 2 dagen reactie.
calendar-3-w
Afspraak
Binnen 2 dagen maken
wij met u een afspraak.
handshake-w
Deal
Wij betalen u een
eerlijke prijs voor uw aanbod.
delivery-truck-1-w
Vervoer
Wij zorgen ervoor dat uw goederen
naar onze opslag worden getransporteerd.

Opkoper Bakkerijmachines

HD Bakkerijmachines heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opkopen van uiteenlopende bakkerijmachines. Wij kopen complete productielijnen, maar ook enkele stuks, waarbij wij altijd een eerlijke prijs bieden. Wij zijn een perfecte partner wanneer u voor uw oude bakkerijmachines kapitaal wilt ontvangen. Mede door onze snelle werkwijze en specialistisch team, kunnen wij binnen enkele dagen schakelen, daarnaast profiteer u van:

  • Wij betalen altijd voor de overdracht, u hoeft dus niet op uw geld te wachten;
  • Concurrent ondernemers gaan niet aan de haal met uw machines;
  • U werkt samen met de meest ervaren bakkerij opkoper van Nederland;
  • Wij leveren indien gewenst uw bakkerij bezemschoon op.

Vragen of opmerkingen? Contact ons via het contactformulier of bel naar +31(0)6-249 944 52 of +31(0)6-249 944 53.